Sınav(2006), Uzun Hikaye(2012), ve Ayla (2017) filmlerinin, ayrıca Kavak Yelleri dizisinin senaristi Yiğit Güralp; Twitter ve Instagram hesabından Türk Telekom ile ilgili abonelik iptalinde yaşadığı sorununu paylaşmış.
https://www.instagram.com/p/B7bMZvOgSbn/
Kolay Okunur Kaynak : Thread Reader App
aynı şekilde ben telekom ofisine gidip internet ve telefon aboneliğini kapatmak istediğimde ,görevli sistemlerin çalışmadığı yalanını söyledi
tabi ben biraz bağırıp çağırınca ,bu defa bir telekom bayisinin adresini verip oraya yönlendirdi
neyse ki oradaki çalışanlar anlayışlı çıktı ,iptal için imza verip kurtuldum
kurtuldum derken öyle hemen aynı gün kurtuluş yok
eve geldim telefon kesilmiş ama internet vardı ,bir hafta sonra aradılar ve niye iptal istediğimi ,etmezsem şöyle yapalım böyle yapalım masalı dinledik
kabul etmeyeceğimi anladıktan sonra ,tamam peki kapatıyoruz dediler ve gerçekten o gün kapandı da kurtuldum
arkadaş kapatın dedikten sonra niye bir hafta bekliyoruz ,böyle bir yasa mı var ,bilen var mı acaba ?
telekom ofisindeki şahsın neden kapatmaya yanaşmadığına dair sadece bir şeyi tahmin edebiliyorum ,acaba o şahıs çok sayıda iptali kabul edince başarısız elaman falan mı görülüyor ?
bu çağda düzgün internet verme ,birde ayrılmak isteyene işkence yap
yazıklar olsun diyorum
sistem olsa da numara sistemleri özel olarak millet bıksın da gitsin diye yapılmış gibi iptal servisinde en az 1 saat bekliyorsun 
telekom ofisinde dahi sistem yoksa ben gerekirse sabahtan akşama kadar bekler iptal ettiririm
kendine hayrı olmayan firmada ne işim olur :)
bu arada ben superbox alarak kurtuldum ama komşularım sürünmeye devam ediyor
bilmem şu kadar fiber çektik diyen adamı buraya getirmek lazım ,nerdeymiş bu kablo 
üstelik şu çağda fiber kablo çektik diye övünmek nedir ,adamlar gbit lere geçtiler biz hala 4-8 mbit için uğraşıyoruz ,gerçi unu bile veremiyorlar ya neyse
bu firmayla ilgili yorum yazarken bile gerildiğimi hissediyorum ,artık hiç ilgim kalmadığı halde :)