gösterdiğin resimlerde ben öyle büyük bir değişim görmüyorum
kısa-uzun ,kilolu-zayıf gibi etkenler her zaman vardır ve işine gelene evrim vardır deyip ,gelmediğinde her canlı türü için evrim şart değildir diyen bilim adamlarını ise hiç anlamıyorum ?
çünkü böyle bir şeyin olması asla mümkün olamaz ,eğer evrim varsa milyarlarca yıl içinde mutlaka her canlı için büyük değişimler görülmeli
misal karıncalar milyarlarca yıl önce nasıldı ?
yanlış anlaşılma olmasın tabiki dünya sürekli bir değişim içinde ,bunu yaşarken dahi görüyoruz ama başka bir canlının akrabası gibi iddia edilmesi bana çok yapmacık bir düşünce gibi geliyor
bu konu hakkında dh.de defalarca yazdım ve burada da yazmak zorundayım ,çünkü aynı konuyu tekrar konuşuyoruz ;
peki bu canlıların baştan beri böyle olmadığını ,gösterilen bazı iskeletlerin nesli tükenmiş yaratıklara ait olmadığını ,yada gen bozukluğu olan bazı canlılar olmadığının delili var mı ?
doğada binlerce canlı yaşıyor ve bazıları başka bir canlıya benziyor diye illa aynı soydan olması şart mı ?
peki devekuşunun ilk yıllarda nasıl olduğuna dair bir delil var mı ?
yada bal arısının yıllar önceki haline delil olabilecek bir fosil vs.
tekrar söyleyeyim ,canlılar hiç değişmez demiyorum ,ki bunu söyleyen zaten normal olamaz
aksine sürekli bir değişim ,gelişim yaşanıyor ama birbirine benziyor diye aynı soy ,akraba diye kesin ifadeler nasıl söylenebiliyor ?
günümüzde gen bozukluğu ile doğmuş bir sürü canlıya rastlıyoruz ,peki binlerce yıl sonra birileri kazılarda bunları bulsa acaba ,bir canlının evrimini anlatmaya kalkar mıydı ?
bence evrim diyerek delil olarak göstereceği kesindir ve buna bilim diyeceği de kesindir